A munkavédelmi oktatás legfontosabb szabályairól röviden

//A munkavédelmi oktatás legfontosabb szabályairól röviden

A munkavédelmi oktatás legfontosabb szabályairól röviden

A munkavédelmi oktatással kapcsolatban vannak olyan törvényi szabályok, amikről sokan nem igazán tudnak. Ezekkel fontos tisztában lenni, ugyanis ellenkező esetben az emberek nem csupán szabálytalanságokba ütközhetnek, hanem megkockáztathatják azt is, hogy a nem megfelelően megtartott oktatás érvényét veszti.

munkavédelmi oktatásról a legalapvetőbb tudnivaló az, hogy már bejelentéshez kötött felnőttképzési tevékenység. Ez esetben az oktatáson részt vevők kérésére biztosítani kell azt a tanúsítványt a felnőttképzés adatszolgáltatási rendszerében, ami igazolja a képzés elvégzését, majd ezt a munkavállaló személy rendelkezésére kell bocsátani. A képzés megtörténtét az oktatott tananyag tematikájának bemutatásával és a dolgozó aláírásával írásban kötelesek rögzíteni. Enélkül nem érvényes a munkavédelmi oktatás.

Ha Ön szeretné a törvényi előírásoknak megfelelően biztosítani az oktatást, bízza profikra magát! Csapatunkra számíthat, mi maximálisan odafigyelünk a szabályokra, így nem érhetik kellemetlenségek. Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

By |2020-11-26T09:32:16+00:00november 26th, 2020|Blog| A munkavédelmi oktatás legfontosabb szabályairól röviden bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

About the Author: