Szolgáltatások

/Szolgáltatások
Szolgáltatások2019-08-09T06:34:59+00:00

Munkavédelmi szolgáltatások

  1. Munkavédelmi kockázatértékelés
  2. Kémiai kockázatértékelés
  3. Biológiai kockázatértékelés
  4. Éles vagy hegyes munkaeszközök használatának kockázatértékelés
  5. Munkavédelmi szabályzat kidolgozása
  6. Munkavédelmi oktatás
  7. Teljes körű munkavédelem ellátása
  8. Egyéni védőeszköz juttatás rendjének meghatározása
  9. Foglalkozás Egészségügyi -Orvos vizsgálatának a rendjének meghatározása
  10. Munkavédelmi képviselő képzés

Munkavédelmi kockázatértékeléssel a jó hírét és alkalmazottai megbecsülését is megőrizheti!

Ön tisztában van azzal, hogy legalább háromévente igénybe kell vennie egy olyan szolgáltatást, ami nélkül alkalmazottai, cége nagyon könnyen veszélybe kerülhetnek? A munkavédelmi kockázatértékelésről van szó, ami tulajdonképpen egy kiértékelés, amire rendszeresen szükség van. Az éppen aktuális állapotok felmérésével lehetségessé válik minden kockázati tényező feltárása és azok kivédése.

Egy munkahely csak akkor válik biztonságossá, ha folyamatosan ellenőrzik, átértékelik a helyszín, a munkaeszközök, a munkafolyamatok színvonalát, állapotát. Az aktuális állapot olyan adatokat szolgáltat a munkavédelmi kockázatértékeléshez, amik alapján fel lehet állítani egy tervet, ami megoldást kínál a kockázat kiküszöbölésére és a munkahely biztonságosságának fenntartására.

A munkavédelmi kockázatértékelés végső lépése a dokumentáció, amelyben a szükséges intézkedéseket is lefektetik. Ezzel elkerülhetőek a munkáltatóra kiszabható bírságok, valamint megakadályozhatóak a presztízsromboló események is.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, és rendelje meg tőlünk a munkavédelmi kockázatértékelést!

A kémiai kockázatértékelésről bővebben

Manapság nem egy olyan munkakör létezik, ahol a szakemberek veszélyes vegyi anyagokkal, vagy azok környezetében dolgoznak. Ahhoz, hogy biztonságosan végezhessék feladataikat, és ne történhessen tragédia a munkaterületen, a veszélyforrásokat szükséges összefoglalni egy dokumentumban, vagyis egy kémiai kockázatértékelésben.

A kémiai kockázatértékelésből a területen dolgozó szakemberek pontos információkat kapnak a munkahelyükön felhasznált veszélyes anyagokról és azok rendeltetésszerű alkalmazásáról. Ennek a dokumentumnak ugyanaz a célja, mint a munkavédelmi dokumentumoknak, vagyis a kockázatértékelés bemutatja, hogy a kémiai anyagokat és munkaeszközöket hogyan kell megfelelően használni. Veszélyes kémiai anyagoknak számítanak például a különböző fertőtlenítőszerek.

A munkáltatóknak nem szabad megfeledkezniük arról, hogy a kémiai kockázatértékelés elkészítésének elmulasztása komoly pénzbírsághoz, büntetéshez vezethet. Ha Ön még nem rendelkezik ezzel a dokumentummal, mihamarabb pótolja, de ne csak a büntetések miatt, hanem alkalmazottai biztonságának érdekében is! A kémiai kockázatértékelés elkészítéséért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Bízza ránk a munkavédelmi szabályzat kidolgozását!

Mire való a munkavédelmi szabályzat? Természetesen a munkavédelem hatékony megvalósítására. A munkavédelmi szabályzat nem kötelező, azonban az összeállítása segítheti a munkát. Az, hogy szükség van-e rá vagy sem, attól is függ, hogy az adott munkahelyen milyen tevékenység folyik, milyenek a körülmények.

A munkavédelmi szabályzat kidolgozása több dokumentum elkészítését is igényli. Szükség van hozzá nyomtatványokra, az oktatási tematikára, orvosi alkalmassági vizsgálati rendre, védőeszköz juttatási rendre. Az összeállítás során a dokumentumban helyet kapnak az általános szabályok és feladatok a munkavédelemhez kapcsolódóan, munkavédelmi eljárások és az alkalmazás feltételei. Forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg profiktól a munkavédelmi szabályzat kidolgozását! Nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren és mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink számára a legjobbat nyújthassuk.

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén a munkavédelmi szabályzat kidolgozásának megrendeléséhez!