A munkavédelmi kockázatértékelésről korszerűsítéskor se feledkezzen meg!

//A munkavédelmi kockázatértékelésről korszerűsítéskor se feledkezzen meg!

A munkavédelmi kockázatértékelésről korszerűsítéskor se feledkezzen meg!

Manapság sok vállalkozásban vezetnek be új technológiákat, munkaeszközöket azért, hogy növeljék a termelékenységet, és így megfeleljen a cég a kor követelményeinek. Az ezzel kapcsolatos teendők mellett ilyen esetben nem szabad megfeledkezni a munkavédelmi kockázatértékelésről sem.

Alap esetben a munkavédelmi kockázatértékelés megújítására három évente van szükség, azonban vannak olyan rendhagyó, soron kívüli esetek, amikor ettől függetlenül el kell készíttetni az elemzéseket. Ilyen például az, ha a telephelyen új technológiák, munkaeszközök vagy munkafolyamatok bevezetése történik. Amennyiben a munkáltatók megfeledkeznek erről a fontos teendőről, akár komoly bírságokat is kockáztathatnak, amik pedig a cég hírnevének egyáltalán nem tesznek jót.

A munkavédelmi kockázatértékelésre korszerűsítéskor is szükség van! Ha tapasztalt szakemberekre bízná a dokumentáció elkészítését, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Színvonalas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül gondoskodunk az elemzésekről.

By |2020-06-22T07:48:52+00:00június 22nd, 2020|Blog| A munkavédelmi kockázatértékelésről korszerűsítéskor se feledkezzen meg! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

About the Author: