A hegesztőgépek felülvizsgálata életet menthet!

//A hegesztőgépek felülvizsgálata életet menthet!

A hegesztőgépek felülvizsgálata életet menthet!

A hegesztőgépek a veszélyes munkaeszközök kategóriájába tartoznak. Többek között tűz, robbanás és áramütés veszélyesek, ezért esetükben különösen fontos a körültekintés, elővigyázatosság. Ez nem csupán a munkavégzés idejére érvényes, hanem azon kívül is. Fokozott figyelmet igényel a tárolásuk, és foglalkozni kell meghatározott időközönként a hegesztőgépek felülvizsgálatával is.

hegesztőgépek felülvizsgálatakor a szakemberek többek között ellenőrzik az általános mechanikai állapotot, szigetelést, csatlakozókat. Kipróbálják a főkapcsolókat, foglalkoznak a hűtőventilátorokkal is, a készülékek minden egyes pontját átvizsgálják. A hegesztőgépeket évente, a plazmavágókat félévente kell ellenőriztetni. A gáz és lángvágó készülékekkel és tartozékaikkal negyed évente szükséges foglalkozni.

Amennyiben Ön szeretne eleget tenni a szabályoknak, és éppen aktuális a hegesztőgép felülvizsgálata, forduljon hozzánk bizalommal! Tapasztalt szakembereink az előírásoknak megfelelően ellenőrzik a készüléket, és időben jelzik, ha bármi probléma merülne fel. Ha igénybe venné szolgáltatásunkat, vagy kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

By |2020-08-19T07:07:18+00:00augusztus 19th, 2020|Blog| A hegesztőgépek felülvizsgálata életet menthet! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

About the Author: